Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: EğeR GörüNmeZ OlsayDınıZ???
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bir Günlüğüne görünmez olsaydınız neler yabardınızz????
iLk önce sewdiqim kisiLerin yanına gider onLarı istediğim kDR izLeerdim sonRa istediiĞimm herseyi Sevinçli
bilmiorum bir sürü şey yapardımSevinçli
öğretmenimin saçını çekerdim flnSevinçli:D
öncelikle şu yazılı sonuçlarını sınıfın ve özellikle bnm 100 olmasını sağlardım öğrtemenler bnm hakımda ne konuşuo onu öğrenirdim sonra da mısıra gidip piramitelrin içine girerdimKomik

Laubali_rocker Yazan:
iLk önce sewdiqim kisiLerin yanına gider onLarı istediğim kDR izLeerdim sonRa istediiĞimm herseyi Sevinçli

Iyi

bide uyuz olduğum insanların yanına giderdim onları çıldırtırdım Sevinçli:DSuper-1

valla sevdiğim çocuğun sınıfındaki kızları bi temiz döverdim sonrası allah kerim hee bide sevdiğim çocuğu öperdimmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya bn öss ye girceim zaman görünmez olmak isterdim cevapları alır öss de geçirirdimmSevinçli:D bi de sefgilimin yanına gider ne yaptıına bakardımSevinçli
aklına ne gelirse yapardım
sevdiğim gece uyurken onun yanına gider uzanırdım onla birlikte uyurdum Üzgün

sevda-shkh Yazan:

Laubali_rocker Yazan:

Iyi

bide uyuz olduğum insanların yanına giderdim onları çıldırtırdım Sevinçli:DSuper-1

aynen bide merak ettiim şeyleri öğrenirdimm

Sayfa: 1 2
Referans URL