Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Photo shopdan nasil hareketli avarta yapilir
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bana herkez bu soruyu soruyo bende anlatiyim dedim Sevinçli

once diziden hangi sahneyi istiyorsaniz o sahneyi aciyorsunuz ve o sahneden her anin resimini cekiyorsunuz (ama her anGülücük) ve sonra image readyi aciyorsunuz ve new'e basip 110-110'a getirip tammama basiyorsunuz sonra cekdiginiz resimleri tek tek acip ve image>image size>110 getiriyorsunuz. Once birinci resmi acip copyalayip actiginiz sayfaya yapistiriyorunuz ve sonra alta animation tabi olucak oradan devam edicez once birtane o kucuk sayfadan acicaz onun icin altdaki animationdan cop kutusu resminden hemen onceki resme basicaksiniz ve 2inci cekdiginiz resmi yapistiriyorsunuz (image>image size'a girmeye unutmayin) sonra layer tab dan birinci cekdigin resmi sakliyorsunuz ve ikinci resmi gosteriyorsunuz.....

sorular sorabilirsiniz (anlatmak biraz zor oldu anlamakda bir okadar zor olabilirSevinçli)
nasill aciyoruz dizidekii sahneyii?
bolumu indiriyorsunuz veya youtubedan print screen yapiyorsunuz
ama photoshop cs3 de image ready yii indirmen mi gerekiyor?
çok saol verdiğin için bunun dışında başka ders verecen mi?
çok sağol ama bayağı bi uğraşmak lazım buna zormuş
photoshop cs3'yi bilmiyorum ben cs2'yu kullaniyorum Göz Kırp
afedersin ben bunu bir türlü yapamadım resimli anlatır mısın?

pelinciyim Yazan:
afedersin ben bunu bir türlü yapamadım resimli anlatır mısın?

resimle anlatmak bayabir zor olur yakinlarda bir program aliyorum ordan sizle paylasmaya calisirim video olarakGöz Kırp

canim resimli anlatilma yaparmisin lütfen
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans URL