- ->"Yalnızlık" rolünü bana verdiler birtanem "Hayat" dizisinde....Her gülüşün ardında acı var.Aşk çöreklenmiş senaryolara!Oynayan benim, yönetmen ise sen!...
- ->Yüzünü yalanlara boyamış yüreğin..Gittikçe bataklığa batıyorsun!Dokunmak istemese bile ellerim, söz anlamıyor yüreğim işte..Hasret rüzgarlarıyla savruluyorum bilmediğim diyarlara..YüReĞiMdEn gElEn çIğLıKlArIm FıSıLdAyAmIYoR BiLe dUdAkLaRıMdA!
- ->Sensizim!Yoksul Kalmış Yüreğim Yıldızlardan yana, unutulmuşum, kanadı kırılan kuşlar gibi kıvranmışım..Gecenin karanlığı saklayamamış gözyaşlarımı, şarkılar bastıramamış hıçkırıklarımı ve zaman unutturamamış yaşanılanları..Sensizim!Sende tutuklu kalmış şu yüreğim, acılarda sana sığınmış!..Sensizim, hiçbir değerim kalmadı şimdi!.....
- -> Hayatın hırçın ve acımasız dalgaları beni öylesine boğduki, şu denizin o çılgın dalgaları bana hiçbir zarar veremez!
- ->Yürüyorum..Ayaklarım nereye götürürse yüreğimle oraya gidiyorum, kontrolü kaybettim!Yorgunum ama kaç yazarki!Hayat çizgisinde bir hayli yorulmuştu yüreğim, bu onun yanında ne ki?
- ->Yıldızların ışıltısı altında sönmüş bir hayatım war!Öyle dikkatlice bakmana gerek yok..Sensizliğime bak yeter!...
Yorum please(Not;ALINTI DEĞİL!)