Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Dünyanın en iyi 25 rock grubu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
01. Iron Maiden
02. Guns N' Roses
03. ****llica
04. AC/DC
05. Green Day
06. Ozzy Osbourne
07. Slayer
08. Faith No More
09. Pantera
10. Nirvana
11. Bon Jovi
12. KoRn
13. Judas Priest
14. Blink-182
15. Nine Inch Nails
16. Fugazi
17. Napalm Death
18. Black Flag
19. Soundgarden
20. Slipknot
21. Def Leppard
22. Marilyn Manson
23. Emporer
24. Rage Against The Machine
25. Motörhead
sence TÜRK'Ler çok mu köTüü? Honk

KoRn
Nirvana
Mor ve ötesi
ÇileKeş
Duman
Slipknot
GreenDay
The doors
Nirvana
HooBsTank
The fray
HIM
Led Zeppelin
the who
Marilyn Manson
Pink Floyd
the rasmus
Linkin park
[SimdiLik bu kaDaR..(sıralamaya qöRe yapmaDım türKLerde cok baŞarıLı bence!!!)]

Laubali_rocker Yazan:

KoRn
Nirvana
Mor ve ötesi
ÇileKeş
Duman
Slipknot
GreenDay
The doors
Nirvana
HooBsTank
The fray
HIM
Led Zeppelin
the who
Marilyn Manson
Pink Floyd
the rasmus
Linkin park

yaw bu zaten alıntı türklerde zaten çok başarılıı ama bna göre dünyada ilk sırada korn olmalıydıı(ayrıca bu listeyi bn yapmadımm alınıtıı)

yagmur611 Yazan:

Laubali_rocker Yazan:

KoRn
Nirvana
Mor ve ötesi
ÇileKeş
Duman
Slipknot
GreenDay
The doors
Nirvana
HooBsTank
The fray
HIM
Led Zeppelin
the who
Marilyn Manson
Pink Floyd
the rasmus
Linkin park

yaw bu zaten alıntı türklerde zaten çok başarılıı ama bna göre dünyada ilk sırada korn olmalıydıı(ayrıca bu listeyi bn yapmadımm alınıtıı)

Hımm tmm cnm ben aLıntı olduğunu biLmiyodumGöz Kırp tmm ozaman bnde kndi fiKrimi yazdım Göz Kırp Göz Kırp

Laubali_rocker Yazan:

yagmur611 Yazan:

Laubali_rocker Yazan:

KoRn
Nirvana
Mor ve ötesi
ÇileKeş
Duman
Slipknot
GreenDay
The doors
Nirvana
HooBsTank
The fray
HIM
Led Zeppelin
the who
Marilyn Manson
Pink Floyd
the rasmus
Linkin park

Hımm tmm cnm ben aLıntı olduğunu biLmiyodumGöz Kırp tmm ozaman bnde kndi fiKrimi yazdım Göz Kırp Göz Kırp

saol ama bence pink floyd o sırada olmamalı çünkü süper şarkıları var..
katılmıyorum..
Linkin Park' ın içinde olmaması imkansız, çünkü bir çok grup Linkin Park grubuna özeniyo, ve LP grubu kadar anlamlı söz yazan yok, ve her şarkılarının, sözlerinin kesinlikle bir anlamı var, bu yüzden o 25' te %100 LP de olmalıydı...

not: konuyu açan arkadaşım, sözlerim sana değildir, yalnış anlama, bunu kafasından sallayan kişiyedir, ister bunu okusun ister okumasın Göz Kırp

furks Yazan:
Linkin Park' ın içinde olmaması imkansız, çünkü bir çok grup Linkin Park grubuna özeniyo, ve LP grubu kadar anlamlı söz yazan yok, ve her şarkılarının, sözlerinin kesinlikle bir anlamı var, bu yüzden o 25' te %100 LP de olmalıydı...

not: konuyu açan arkadaşım, sözlerim sana değildir, yalnış anlama, bunu kafasından sallayan kişiyedir, ister bunu okusun ister okumasın Göz Kırp

eqer sözün banaysa bende öle düsünüorum zaTen LinKin Park'ı been yasdım Göz Kırp[b]

furks Yazan:

bn alınmam zatenSevinçliama sanada hak veriyorum linkin parkta o listede olmalıydıı

furks Yazan:

eett ynii =)))

Sayfa: 1 2 3
Referans URL