EET ARKADA?LAR S?ZCE SON ZAMANLARIN EN GÜZEL F?LM? NE??? AÇIKÇASI BEN EN SON S?NEMAYA G?TT???MDE MESSENGERS ADLI B? KORKU F?LM? ?ZLED?M ÇOK HO?UMA DA G?TT? YAN? GAREZ?N YAPIMCISINDAN EET YAZICANIZ F?LMLER? MERAK ED?YORUM

:)

eet bnm favori filmim: 12 monkeys bruce willis'ın en güzel filmlernden biri bnce izlemenizi tavsiye edrm
bn bu konuya kimse yazmadığına göre bazı filmleri araştırıp film hakkındaki bilgileri koycam
araştırmamı istediğiniz filmleri yazın bu konuya ya da bana bi şekilde iletin hem bilgiyi hemde ilgili foto örneklerini koyarım ilginize teşekkür edrim
Ya Valla Ben En Son Karayip Korsanları Dünyanın Sonuna Gittim Çok Güseldi
çok güzel bi film die duydum izlemek kısmet olmadı

BRUCE W?LL?S'IN
V?ZYONA YEN? G?REN F?LM? ''ZOR ÖLÜM 4'' ?LE ?LG?L? B?LG? SUNUYORUM S?ZE ARKADA?LAR
Die Hard 4.0 (Live Free or Die Hard) - (Zor Ölüm 4.0)
Geçen y?llarda art?k ya?lanmaya ba?layan polis memuru John McClane, kar?s?ndan bo?anm?? ve alkol tedavisi görmektedir. Art?k polis departman?nda çal??mayan McClane, devlete ba?l? bir güvenlik biriminde tehlikeli bilgisayar korsanlar?n? takip etmektedir. Matt Foster isimli genç bir korsan? tutuklamak için yolda oldu?u bir s?rada, trafi?in içinde s?k??m?? durumda iken, terörist sald?r?lar?n modern bir versiyonunu ilk elden ya?ar.
Greg Pope taraf?ndan yönetilen bir bilgisayar korsanlar? çetesi, Amerika'n?n bilgisayar altyap? unsurlar?na sald?r?p, i?e trafik ???klar?ndan ba?layarak sistemleri teker teker kapatmaktad?rlar. Bankalar aras? bilgisayar a?lar?na ve borsaya da müdahale ettikten sonra, Amerika'n?n ekonomisi çökmeye ba?lam??t?r. Her zamanki gibi McClane, bütün bu olaylar?n ortas?nda kal?vermi?tir. Görünü?e göre yeni tutuklad??? Matt, teröristlerin tam olarak ne yapmak istediklerini ve amaçlar?na ula?mak için hangi ad?mlar? atmalar? gerekti?ini anlayabilecek kadar parlak bir zekaya sahiptir. Sofistike suçlular, ülkeyi dizlerinin üzerine çöktürmek için neredeyse kusursuz bir plana sahiptirler; fakat eski moda bir polis ve zeki bir bilgisayar cambaz?n?n i?leri çözmeye çal??acaklar?n? ak?l edememi?lerdir. Bütün ulus çöküp da??lmadan önce, McClane ve Foster ikilisinin teröristlerin ne yapmaya çal??t?klar?n? anlay?p, bir an önce onlara ula??p durdurmalar? gerekmektedir.
ZOR ÖLÜM 4
Yapım Yılı: 2007
Süre: 130 dk
Oyuncular
Bruce Willis
-- John McClane
Timothy Olyphant
-- Greg
Maggie Q
-- Mai Lihn
Justin Long
-- Matt Foster
Jeffrey Wright
-- Victor Pope
Mary Elizabeth Winstead
-- Lucy McClane
Kevin Smith
-- Sihirbaz
Yancey Arias
-- Ajan Johnson
Yorgo Constantine
-- Russo
Yönetmen
Len Wiseman
Senarist
Mark Bomback
Doug Richardson
Yapımcı
John McTiernan
Arnold Rifkin
Bruce Willis
Müzik
Marco Beltrami
Görüntü Yönetmeni
Simon Duggan
Kurgu
Nicolas De Toth
Yapım Tasarım
Patrick Tatopoulos
Sanat Yönetmeni
Beat Frutiger
Troy Sizemore
Roman
Roderick Thorp
28 Weeks Later - (28 Hafta Sonra)
Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasından altı ay sonra, Amerika ordusu düzeni yeniden sağlamış ve karantina altındaki bölgelere insanları tekrar yerleştirmeye başlamıştır. Ülke tekrar inşa edilirken, yurtlarına geri dönen bir mülteci aile tekrar bir araya gelmenin sevinci içindedir. Fakat içlerinden birisi korkunç bir sır saklamaktadır: içlerinden birisi Rage virüsü taşıyıcısıdır. Virüs yenilememiş, her zamankinden çok daha öldürücü olarak orataya çıkmayı beklemektedir
Yapım Yılı: 2007
Süre: 99 dk
Oyuncular
Catherine McCormack
-- Alice
Robert Carlyle
-- Don
Amanda Walker
-- Sally
Shahid Ahmed
-- Jacob
Garfield Morgan