arkadaşlar sizce aslı biraz şımarmadı mı?mineyle görüşmeni istemiyorum filan dedi bence çok bencillik ediyor ve mineye çok kötü bağırdı o denizle öpüştükleri zaman. sizcede biraz değişiklik olmadı mı aslıda.yorumlarınızı ve puanlarınızı bekliyorum
ben bu konuyu daha önce gördüm qibi sanki bence hiç sımarmadıı

buna benzeer konular vardı aslında ama aslı sevdiğinden öle yapıodu ama şimdi bu bölümde aslı hatalarını düzeltecekmişş özette ole yazıodu
dizide olabilir ama gerçek hayatta asla dizide birazcık düşnmedn hareket edior ama yeni bölümde hatalarını telafi edicekmiş aslıdan da bu beklenir zaten yani pelişimizden
bnce kesinliklee şımarmadı mine hepsini hakediyo hem cnm özeti okudutysan şuçunu anlayıp telafi ediyomuss
Of ARtık Eleştirmeyin ASLIMIZI!
bencede hem çok konu vardı..çok üstüne gittiniz ASLIMIZIN yani minenin yaptıklarının yanında az bile kalır hem ne dedi ki gerçekleri söyledi artın anlaması lazımdı minenin...
Of ARtık Eleştirmeyin ASLIMIZI!
bncd
şımarmış olsa bile hatalarını düzeltecek olması ii
bencede hem çok konu vardı..çok üstüne gittiniz ASLIMIZIN yani minenin yaptıklarının yanında az bile kalır hem ne dedi ki gerçeklerş söyledi artın anlaması lazımdı minenin..