arkadaşlar bilioruzki bu sitedeki herkes pelini çok sevio. ama ibrahim abi sitesinde hep hayranlarıyla konuşuo.pelin abla neden konuşmuo?bana hak verenler varsa bu ankete bakmalılar......

arkadaslar ltf dürüst olalım sahsen ibrahim abi gibi biraz zamn ayırmalı bize
bu siteden kesin haberi olduğunu nerden biliyoruz.hem ayrıca ibrahim kendi web sitesinin fan club konuşuyor..ayrıca pelinimiz o kadar yapılmış site var ki hangi birine cevap versin..zamanı dizi çekmekle geçen biri..
arkadaslar ltf dürüst olalım sahsen ibrahim abi gibi biraz zamn ayırmalı bize
bn katılıorum ayrıca bn diğer pelin karahanın fan clublarına baktım hiç birinde bukadar çok üye ve konu yok 
bu siteden kesin haberi olduğunu nerden biliyoruz.hem ayrıca ibrahim kendi web sitesinin fan club konuşuyor..ayrıca pelinimiz o kadar yapılmış site var ki hangi birine cevap versin..zamanı dizi çekmekle geçen biri..
bencedeee
yani pelin diziyle mesgul oldugu icin bizlere vakit ayircagini sanmiyorum hem pelin simdi bu siteye üye olsa o olup olmadigini nerden bilebilirizki?
hem buarada ibrahim kendirici kendi fan sitesinde konusmuyormus genc magazindede söyledi o degilmis diye
n.e.h.i.r Yazan:
aynen katılıyorum
evet canm öyle ama onlarda 20 saat çalışıolrmşş gelincede uykuları oluomşş biraz fana uğrayıp yatıolrmş onlrn tarafındanda düşünün birass

ya nieee bize zamn ayırmalı uyumayıı wersiinn

)))
arkadasşar ama az da olsa katılmalı yani