Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: DunYaNIn En KuCuK AnNeSi!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim !! çok şaşırdım ben!
önce haberi okuyun sonra resme bakın!!

İsmi Lina Medina... Perulu... 1939 yılındayken henüz 5 yaşındayken doğurarak 'en küçük anne' olarak tarihe geçti. Modern tıp, Perulu doktorların Lina ile ilgili hazırladığı dosyayı 68 yıl sonra yeniden açtı: 5 yaşındaki bir kız doğurabilir mi?.. İşte Dr. Gerardo Lozada'nın 1939'daki kayıtları

* And Dağları eteğinde yaşayan fakir anne, kızını karnında tümör var diye Pisco Hastanesi'ne getirdi.

* Kız 7.5 aylık hamileydi. 14 Mayıs 1939'da 2.7 kilo ağırlığında bir oğlu oldu.

* Doğum yapan küçük kız, bebeği yerine 'bez bebekle' oynadı...

* Bebeğe doktor Gerardo'nun adı verildi.

olabilirmi sizce???
yorumlarınızı bbekliyorum...

resim ve haber alıntıdır....
ya henüz 5 yaşında nasıl doğum yapabilsin ki onun daha vücudu tam anlamıyla gelişmemiştir ya valla hayret ettim bu dünyada neler oluyo Gülücük)
=S Çoqq iLqinçç
ya bune benden küçük yaa olmaz böle biişi yane
iide dikkat edin kızın vücudu 5 yaşındaki bi kız için fazla gelişmiş...
evet ergenlikmiş!
nadir görülüyomuş !!!

s!n3m Yazan:
iide dikkat edin kızın vücudu 5 yaşındaki bi kız için fazla gelişmiş...

katılıyorum

çok ilginç yaa
5 yaşında kndisi çocuk yaff çocuktan çocuk oluoo çokkkkk ilginç bi de 5 yaşında...??
ark ben bunu biliorm bu bi mucize annesi çocuğu karnında tümör var die hastaneye götürmüş doktorlar 7,5 aylık hamile demişler çocuk bi kaç ay sonra doğum yapmış çocuk hayatı boyunca annesini ablası olarak biliomş 40 yaşında çocuk ölmüş anne 73 yaşında ölmüşmü bilmiormm kızın babasından şüphelenmişlerr bu mucizeler erken yaşta kendini bulmasıyla oluomş galiba bu doğru olması gerekioo
Sayfa: 1 2
Referans URL