Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: buraya ablaa abii seçmece bunlar seçmeceee:super-1:
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
eft şimdik herkeşş komik bi anısını anlatıcak hep beraber yarılcez Super-1:super-1:Super-1

öncelikle konuyu açan olarak benim anlatmam müsayit kaçıyo galiba anlatıyım şimdi biz geçen gün arkadaşlarla kültür parka sonrada havuzlu parka gittik ama acayip komikti önce kültür parkta kaybolduk aslında çok ii bildiğimiz yerdi ama gülmekten (biz grup olarak biraz çatlağızda)anlıyamadık sonra gittik gondolun altına bizim goncanın terliği düştü bide çalışıyo biz tabi koptuk nese sonra hallettik merve tuvalette kilitli kaldı biz de onu arıyoruz dışarda sonra sesini duyduk görevlileri fln çağırdık onuda çıkardık biz öle geziyoz bi sayalım sürüde eksik fln varmı derken melike yokk biz artık dedik yeter komedi olduk yani kamera şakası fln sandık bekledik 10 dk fln sonra anons ettirdik geldi bizimki meğer bizm bıdık lokantada acıkmış bişiler atıştırıyomuş ama atıştırmakta ne atıştırmak yanii heleşükür çıkabildik gittik havuzlu parka yani anlattıklarıma inanmıyo olabilirsiniz ama biz böleyiz yani girdik havuza iki dk sonra dedilerki havuzda bi arıza çıktı sizde çıkın ama ben yani kaldım öle anca bu kadar olur dedim çıktık apartopar zar zor kurulandık fln artık yolda kımıldamıyoruz bela gelir kesin yine bizi bulur diye eve nası gittiğimi bilmiyom yane

pınar,melike,gonca,ecem,merve vee ben
MEVCUT KONU KARDEŞ VERİLDİ HATTA BEN VERDİM BAŞIMIZDAN GEÇEN KOMİK OLAYLAR DİYE KONUNU SİL!!
Referans URL