10-05-2007, 01:37 AM
merhaba arkadaslar nasılsınız ben ankara nın eryaman semtınden serhat 24 yasında esmer delıkanlısıyım aslen samsunluyum romantık dusuncelı anlayıslı sabırlı kıskanc bırısı olduguma ınanıyorum burada ıstedıgım gercekten saglam duygularla beslenmıs kalıcı bır arkadaslık bulabılmek belkı gercekten cok sanslıysam gercek hayatta karsıma cıkmayan askımı degerımı burada bulabılmek arkadaslıkta olsa askta olsa ıkısıde cok degerlı benım ıcın sizce hangısını bulabılırım duygusal bı ruhum ve konusmasını bılen bı kısılıgımın oldugunu soyler aılem ...kendıme ayıt 20 siirım var yanlızlıgımın sahıdı olan siir severmısınız bılmıyorum ama ızın verırsenız 1 sıırımı paylasmak ıstedım======Bir sevgı istıyorum hep benımle kalan hıc bırakılamayan bir gun gıder dıye korkulmayan bir sevgı istıyorum beklentısı olmayan hic sonu gelmeyen basıda bılınmeyen bir sevgi ıstıyorum yanlızlıktan kurtaran gecelerıme ortak olan yuregımı ısıtan bir sevgı ıstıyorum adı konulmayan hıc bır yerde duyulmayan ama benım sadece benım olan bir sevgı ıstıyorum kırlenmemıs kırletılmemıs boyle 1 sevgı varmı onuda bılmıyorum....bana deger verıp tanısmak ıstersenızmsn msn wermek yasak(zümrüt) adresınden ulasabılırsınız......varlıgım rahatsız edıyorsa ozur dıelrım sevgılerımle gorusmek dıleyıgle efendı durust delıkanlı olan erkek arkadaslarıda beklerım