Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: İsteyene Yaparım
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar müjdeee!!! resimlerinize yazı yazılır,süslenir,çerçeveli resim yapılır,reflet yapılır,gif yapılır,gifli imza veya awatar yapılır,puzzle efektli resim yapılır ve bir çok efektli resim yapılır.yapmanız gereken istediğiniz pelin resmini koyup yukarıdakilerin hangisini yapmamı istediğinizi sölemeniz.
bir deniz aslı..avatarı yaparsan sevinirim...ama bir avatar büyüklüğünde olsun ..okGülücük
ok
ya cnm bişey sölicem avatarı ben yapmıştım değiştirmişsin sanırım biraz değiştirmişsin sonunu falan ama başkasıda kullanmıştı onada söylemiştim ben onu kendime özel yapmıştım rica etsem değiştirmisin yani bunun yüzünden artık bütün çalışmalarıma ismimi yazıyorum çok rica edyorum değiştirirsen sevinirim
saol cnm ama istemem

nurdamla12 Yazan:
ya cnm bişey sölicem avatarı ben yapmıştım değiştirmişsin sanırım biraz değiştirmişsin sonunu falan ama başkasıda kullanmıştı onada söylemiştim ben onu kendime özel yapmıştım rica etsem değiştirmisin yani bunun yüzünden artık bütün çalışmalarıma ismimi yazıyorum çok rica edyorum değiştirirsen sevinirim

özür dilerim deiştiriorum cnm

bana aslı(pelin karahan) deniz efe avatarı yaparsan sevinirm özel mesajdanda yolluyabilrsin bi de normal avatr ,istiyorum çok şey istedim biliorum ama bn avatar yapmayı beceremiorumda
ya normal awatardan ne kastettiğini öğrenebilirmiyim vede resimleri sizin yollamanız gerekiodu.
AVATAR dediğim gifli avatra iişte ama yapmana gerek yok artık öğrendim nası yapıldınğını yolluycağım resme reflet yaparsan sevinirm bi de biraz süs

Bu resme ok cnm
bu resmin üstüne gif şeklinde göktuğ yazar mısın?
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL