Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Avatar ve İmzalar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bazı üyeler pelin dışında bir çok kişinin avatar ve imzasını kullanıyor
burası pelin'in resmi sitesi bence sadece pelin karahan hakkın da avatar ve imza kullanmalıyız.

başka ünlülerin imza ve avatarının kullanılmasınının yassaklanmasını istiyorum çünkü bu site pelininin resmi sitesi
herkes bence pelinin avi ve imzasını kullanmalı

ben pelini sevmiyor....... seviyorum diyen varsa benimde onlara bir sorum var peki bu siteye neden üye oldun???
belki doru olabilirr
haklı deilsn kesnliklee bu site Pelin Karahan'ın sitesi olabilir ama bz bu sitede sadece onla ilgili bilgi - resm vs. mi bulabiliyoruzz her türlüü şeye açık bi sitee bnce hrkess istediği awatarıda imzayı da koyabilir böyle saçma bi düşünce olmazz yaa =( sen çoq takıyosan sen koyy canm başkasndan sanane kii !!!sorunun da cewabı bn bi tek pelin fanı deilim belki buayaa fanı oldum kişyle ilgili bi bilgi wardı onun için geldm siteyii bğndm üyee oldmm öyle deilm ama örnek wrdmm sanane kimn fanıysak fanıyzz oldk işte üyee Kotu
hyr ya olur mu öle şey okul forması gibi pelin'in sitesine üye olanların herşeyi pelin'le ilgili olcak die bişey olamaz bence...

s!n3m Yazan:
hyr ya olur mu öle şey okul forması gibi pelin'in sitesine üye olanların herşeyi pelin'le ilgili olcak die bişey olamaz bence...

bncedeeeGöz Kırp

alongirls Yazan:

s!n3m Yazan:

bncedeeeGöz Kırp

doğru söylüyorsunuz..

şevkiye Yazan:

alongirls Yazan:

s!n3m Yazan:

bncedeeeGöz Kırp

doğru söylüyorsunuz..

size katılıyorum

bncede isteyen istediği kişinin imzasını ve avatarını kullansın bu insanların zevkine kalmış bişey
Herkez Kendi İmzasından Mukelleftir HerKez İstedigini Koyar Kullanır Normal Avatarlar Tabi Ahlakn Dısı Olanlar Deil Sımdı Konu Kiltlendi
Referans URL