Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Coca Colanın tersi bakın neymiş?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
işte colanın tersi

Uff Çok İlginç Paylaşım İçin Saol Cola İçicez Sevap Kazanıcağız Öyle Mi ZuhaaSevinçli
Kendim Bişey Uydurdum SprensessinGülücük
bencede tesadüf uğraşcaklarını sanmıorm ben yha hem öle yazmakla öle olcak die bişiyde yok
bence tesadüf değil çüki colo colo nın hakındad bazı şeyler duydum bu konu ile ilgli
ben bunu biliyorum ama bildiğim halde yine içiyorum.günah oluyosa Allah affetsin artkk
[/b][b]BİLEMİYORUM BELKİ TESADÜF BELKİ DEĞİL ALLAH BİLİR GÜNAHLARI BOYUNLARINA
hayatta tesadüf diye bir şey yoktur her şeyin muhakkak bir sebebi vardır ben bunun bilerek yapıldığını düşünüyorum çünkü kasti yapılmamış olsaydı böyle bir anlam çıkmazdı dikkat edilirse birinci c harfi kuyruklu ikincisi kıvrımlı neden ikisini de aynı şekilde yapmamışlar o zaman hem sadece coca colanın içine konulan ve herkesten sır gibi saklanan madde ne kimse bilmiyor tek bilinen o kadar pis bir kokuya sahipmişki o kokudan dolayı kimse yanına yaklaşamıyormuş o madde zaten yurt dışından özel getiriliyormuş ve belirli kişiler haricinde kimsenin dokunmasına izin verilmiyormuş ben şahsen uyuşturucu bir madde olduğunu düşünüyorum insanlarda bağımlılık yaratması için
biLiyodum o yüzden coca colayı biraz azaLttım
ben biliodum ama yine de saoll pylaştığınn içnn..
saol gormeyenler ıcın
Allah razı olsun
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL