Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: lütfen bakın(özellikle admin ve modlar)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ben öncedende bunula ilgili konu açmıştım ama başka bi şey söylemek istiyorum konu photoshop dersleri ben bu konuda gönüllüyüm hiç bir karşılık beklemeden yardım etmeye hazırım adminlerim eğer izin verirseniz ben bazı programlar hakkında ders gibi anlatımlar yapabilirim
belkide benim gibi başka programlar hakkında bilgi sahibi olan birileride gönüllü olabilir
cevabınızı bekliyorum...
ben aslında çook ögrenmek isterdim ama bizde photoshop programı yok indiremiyroumda ((abim izin vermiyoo Sevinçli:D))ama eger mümkünse başka sekilde ögretmen süpper olur valla Sevinçli:D
lütfen cevap verin
Tabikide Cafe'de Kendi Başlığın Altından Bunları Paylaşabilirsin Hatta Yeni Açacağımız Sitelerde Yukarki Gibi Site Logosu Yapabilirsen Bizede Yardımcı Olabilirsin 12 Tane Filan Site Gelicek 1 ay içerisinde
O zaman ben cafe başlığı altında yardımda bulunucam ve çeşitli programların kullanımı hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarıma da söylicem ve ben site logosu yapmaktan onur duyarım
________________________________________________________________________________ ____

bu arada başka bişey sormak istiyorum imzamın altında photoshop derslerine burdan bakabilirsiniz gibi link verebilirmiyim tabikide bu sitedeki anlatımımın linkini yoksa çok az kişi görürde

OrCuN23 Yazan:
Tabikide Cafe'de Kendi Başlığın Altından Bunları Paylaşabilirsin Hatta Yeni Açacağımız Sitelerde Yukarki Gibi Site Logosu Yapabilirsen Bizede Yardımcı Olabilirsin 12 Tane Filan Site Gelicek 1 ay içerisinde

begenirseniz bende logo yapabilirim

Teşekkürler Özel Mesajla Logo Tasarımı Yapmaktan Anlayanlar Msn Adreslerini Bildirirlerse Kendileriyle İrtibat Kurmak İsteriz Çünkü 2-3 Hafta Sonra Gelen 12 Fan Filan Var Bunlarda Yardımcı Olursanız SevinirimGöz Kırp
hangi fanlar kimin fanı yani Gülücük
Sevinçli ii olur Sevinçli
ben bilmiyorum
Referans URL