Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: KIZLAR BU SİZİ İLGİLENDİRİO...??((ERKEKLERE İP UCU VERmek İSTERMİSNZ):)???BEKLİYORUZZ
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
KIZLAR  EVET  SİZ HANGİ ERKEK TİPİNDEN HOŞLANIOSUNUZ SEVGİLİNİZ OLCAK KİŞİNİN NASIL OLMASINI İSTERSENİZ NEYE ONEM VERİRSİNİZ BEKLİYORUZ MSJ LARINIZI Neyapsam-1Iyi:iyi:Flowers2Friends
evet arkadaslar yorumlarınızı beklioruz neler dusunuoysunuz ??
benim icin duzgun olsun ve tabi kinle beni cok sevsin .
Tip olarak denize yani ibrahim kendirci ye benzesin :-)
bence ilk basta yalancı olmamalı yalandan nefret ederim sonra ona güwenebileceğim biri olmalı,dürüst olmalı her konuda ciddi olmalı cıvık erkeklerden nefret ederim,yakısıklı olmalı,ilişkiyi ciddi düşünen,bana sadık beni gercekten sewen,tasfırın olmayan,en önemliside kısacası içinin temiz,iyi kalpli,dürüst ciddi,sadık,biri olması diye düşünürümGöz Kırp
@slı sen evde kalırsın soylıyım bole bı erkek zor bulursun bu kadar ozellıgı ararsan ve arkadaslar sızce onemlı olan yakısıklılık mı herseyden once yakısıklı olmasını ıstıyosunuz durust ıyı nıyetlı ama pekde yakısıklı olmayan bırı sevgılınız olsa onla gezmekten utanacakmısınız
yo öle demek istemedim benim için yalancı olmayan dürüst önemli onuda ekleyeyim dedim fazlası göz cıkarmaz o bakımdanGöz Kırp

@slı)): Yazan:
bence ilk basta yalancı olmamalı yalandan nefret ederim sonra ona güwenebileceğim biri olmalı,dürüst olmalı her konuda ciddi olmalı cıvık erkeklerden nefret ederim,yakısıklı olmalı,ilişkiyi ciddi düşünen,bana sadık beni gercekten sewen,tasfırın olmayan,en önemliside kısacası içinin temiz,iyi kalpli,dürüst ciddi,sadık,biri olması diye düşünürümGöz Kırp

Bence aynısının tıpkısını düşünüyorum aMa kimse 4 4Lük olamas ya hepsi bi arada YokkiÜzgünFriends

@slı)): Yazan:
yo öle demek istemedim benim için yalancı olmayan dürüst önemli onuda ekleyeyim dedim fazlası göz cıkarmaz o bakımdanGöz Kırp

anladım da bu kadar fazlası belkı goz cıkarır
bıde black sende mı kızsın yaa

buraya yazmayın sohbete yazın ya da özele admin kızacak bura sohbet yeri degil rica ederim okeyGöz Kırp
espiri yapan,(dağhan gibi) beni sevsin içi düzgün olsun dürüst olsun yeterGülücük
dürüst bri olsun ama birazda yanıma yakışcak...
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans URL